Tjänster

Inom följande områden är vi specialiserade och certifierade:

Microsofts Server- och klientoperativsystem
VMware vSphere ver. 3.x-6.7
Veeam Backup & Replication
Storage lösningar från NetApp, IBM och Dell

Läs mer nedan om vad vi erbjuder våra kunder för tjänster:

Lokal serverdrift

Vi ställer ut en för er anpassad servermiljö och driftar den. Denna lösning tar både lokala och externa backuper och detta tar vi ansvar för att det utförs.

Vi ger er möjlighet att ansluta till er server varifrån ni än är. Ni kommer med andra ord komma åt er server från hela världen.

Server hos oss

Ifall ett företag är "på språng" eller har verksamhet på fler ställen än ett så är det rekommenderbart att utnyttja fördelen att ha servern i en säker serverhall med snabba förbindelser.

Hyr en server hos oss och ha tillgång till dina personliga filer och program var du än är.

Presentationssystem för butiker/friskvårdsanläggningar

Vi har erfarenhet och referenser att bygga presentationssystem. Ifall du behöver få ut ditt budskap på bildskärmar så kan vi bygga ett system som kan schemalägga dina presentationer på individuella skärmar. Ni behöver inga dyra serverutrustningar, dem har vi.

Gästnät hos hotell

Många hotell idag har avtal med leverantörer där man får betala en avgift per rum och månad. Vi har god erfarenhet att bygga om gästnät hos hotell som ett projekt. Vi skapar en lättanvänd och stabil lösning för gästerna samtidigt som vi tar bort era månadskostnader.

Fjärrsupport

Vi hjälper våra kunder idag vart dem än är bara dem är uppkopplade mot internet. Ett telefonsamtal och ett par klick sedan kan vi koppla upp oss och hjälpa er vart ni än är.

Vältestade IT-miljöer

Vältestade IT-miljöer (som kan modifieras av våra tekniker efter era önskemål) garanterar att ni snabbt är igång, att ni har maximal driftsäkerhet och få överraskningar. Utöver detta är bonuseffekten att driftkostnaden är lägre än vid traditionellt upplägg.
Fjärrsupport
downloadimagelaptopconnectdevelopservervolume-control-phone